Cvikla s kozím syrom
Potrebujeme:
1ks cviklu
1 čerstvý kozí syr
med
farebné korenie
Postup:
Toto predjedlo patrí medzi jedno z mojich najobľúbenejších. Niekedy ho robím aj ako ľahkú večeru.
Uvaríme cviklu vcelku a uvarenú nakrájame na tenučké plátky. Na vrch nakrájame kozí syr. Pokropíme medom, namelieme čerstvé farebné korenie.
TIP: Ak máte za sebou uponáhľaný deň, nestíhate alebo už proste nemáte síl, ale aj tak chcete pripraviť toto jedlo - v Bille sa predáva vakuovo balená už uvarená cvikla. Keď nemáte 30min, aby ste si ešte varili vlastnú cviklu, použite proste už tú uvarenú a len ju nakrájajte. Toto jedlo budete tak mať hotové za 2 minúty :-)
Uvaríme cviklu vcelku a uvarenú nakrájame na tenučké plátky. Na vrch nakrájame kozí syr. Pokropíme medom, namelieme čerstvé farebné korenie.
TIP: Ak máte za sebou uponáhľaný deň, nestíhate alebo už proste nemáte síl, ale aj tak chcete pripraviť toto jedlo - v Bille sa predáva vakuovo balená už uvarená cvikla. Keď nemáte 30min, aby ste si ešte varili vlastnú cviklu, použite proste už tú uvarenú a len ju nakrájajte. Toto jedlo budete tak mať hotové za 2 minúty :-)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára